miercuri, 15 aprilie 2009

Pe locul din dreapta

   O seara beton !!! Ma bucur nespus ca prietena mea a reusit sa ia din prima examenul pentru permisul de conducere.Eu...nu conteaza ca l-am luat abia a 5-a oara...am mai multa experienta , nah...:)) ....a fost o ocazie minunata sa imi las prietena sa imi conduca masina , pentru ca imi doream sa ies in lume si sa pot savura un pahar plin ochi cu alcool. Nu sunt o fana inraita (daca pot spune) a alcoolului, dar dupa 4 luni in care am fost sofer "la greu", puii mei , imi doream sa ma rasfat un pic. Asa ca am plecat devreme spre casa prietenei , sa ma asigur ca este pregatita sa conduca (daca nu ma asiguram ca stie, ma lasam pagubasa si luam taxiul). Ma intalnesc cu ea , pornim la drum, nu inainte de a face schimb de locuri. Mamaaaa...ce senzatie ciudata sa stai pe locul din dreapta dupa luni bune de "soferit".Asteptam din moment in moment sa ma izbeasca de un stalp de inalta tensiune sau sa loveasca un catel disturbat de trecerea de pietoni. Chiarrrr...ma abat un pic de la subiect dar mi-am amintit ca am vazutttt, nu doar o data, caini care trec pe trecerea de pietoni...o fi de la benzile albe care le sar in ochi? am inteles ca ei vad doar in alb si negru...posibil...i dunno (cum ar spune un vechi prieten..he he..)

       Anywaaayyy...prietena s-a descurcat foarte bine, chiar daca semnele mele de disperare la fiecare stop o iritau la fel ca si "comenzile" mele in calitate de proprietar al masinii. Seara a decurs extraordinar. Muzica buna, bautura in cantitati decente ( :-j ), baieti frumosi (watch but don't touch) si atmosfera placuta.

       O singura problema s-a iscat pe parcurs. Cred ca toate femeile au acest mic defect.Hei...e normal...nu mi-o luati in nume de rau dar sincer, n-avem nici o treaba (recunosc, poate doar unele din noi) cu "stanga" si "dreapta".Cand ii spui unei femei grabite sa faca stanga, nu te mai mira ca iti face dreapta in plina intersectie :)) si cu semaforul pe rosu . "Am spus dreapta!" "Credeam ca mergem inainte" , "Spun dreapta de doua intersectii si jumatate!!" , "Nu te-am auzit", "Ok, fa acum dreapta!", "Acum imi spui???Deja m-am incadrat pe banda din stanga, ce fac? , "Fa stanga atunci !!!', "Of, ce ma enervezi, ocolesc din cauza ta!"....haaa??? 

   Oricum, mesajul meu este....va rog, fiti toleranti cu femeile la volan...si incepatoare! chiar daca au o viteza redusa, de melc gestant, sunt incepatoare...Bine...acum daca intalniti una intr-un Opel argintiu cu numar de Ilfov, claxonati-o tare ca n-are nici o treaba!!am stat doua stopuri dupa ea!!Tu'ti mana aia ...zici k inchizi nasturi cand schimbi vitezele !!

   Multumesc draga mea prietena ca m-ai adus acasa cu bine si ca sunt teafara, chiar daca am avut emotii la inceput.Sper ca maine, cand voi veni la tine sa imi recuperez masina sa nu apara probleme din cauza locurilor restranse de parcare din fata blocului tau :D. A fost o seara minunata si as dori sa se repete, daca data viitoare o sa dai semnal stanga sau dreapta cand schimbi benzile !! Pup !

    

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu